NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Başkan’ın Yeni Yıl Mesajı

Değerli Yelken Ailesi,

 

Birçok bilinmezi ilk defa yaşadığımız, birbirimizden ve sporumuzdan ayrı kaldığımız ve maalesef değerli kayıplar verdiğimiz bir yılı geride bırakıyoruz.

Kayıplarımızı saygı ve özlem ile anarken, karşıladığımız yılda yaralarımızı hızlıca saracağımıza, el birliği ile sporumuzda Covid-19 pandemisi nedeni ile yaşanan zorlukları aşacağımıza inanıyorum.

Yeni bir yıla girerken, yelken sporumuzun güvenli bir geleceğe taşınmasında büyük önem taşıyan yapısal sorunların önde gelenlerini geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. En kısa sürede Kulüp Başkanlarımız ile bir araya gelerek bazı müjdeli gelişmeleri aktaracağız.

Türkiye Yelken Federasyonu yönetimi olarak Yelken Ailemizin pandemi sürecini sağlıklı geçirmesi, çok sevdiğimiz sporumuzun tüm değerlerini koruyarak en kısa sürede deniz ve rüzgâr ile kavuşması en büyük önceliğimiz. Yeni yılın sağlıkla karşılanması amacı ile pandemi başlangıcında olduğu gibi Covid-19 önlem setlerinin Kulüplerimize dağıtımı başlamıştır, sağlıkla kullanmanızı dileriz. 

Bu vesile ile değerli Ailemizin her bir üyesine başta sağlık, huzur, başarı, bereket ve neşe içinde geçecek nice yeni yıllar dilerim.

En içten sevgi ve saygılarımla,

 

Özlem Akdurak

Türkiye Yelken Federasyonu

Başkan


YUKARI