NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Pirat ve Radyo Kontrol Sınıfları Faaliyetleri İle İlgili Duyuru

Değerli Yelken Ailesi, 

Bilindiği üzere, Federasyonumuzun 03 Eylül 2020 tarihli duyurusu ile Hareketli Salma, Rüzgar Sörfü, Uçurtma Sörfü ve Radyo Kontrol sınıfları faaliyetleri 31 Ekim 2020 tarihine kadar durdurulmuş ve sportif faaliyetler ile ilgili kararların Covid-19 pandemisine dair gelişmeler paralelinde güncelleneceği açıklanmıştır.

Sınıf Komiteleri ve ilgili Kurullar ile güncel gelişmelerin değerlendirilmesi sonucunda, Pirat ve Radyo Kontrol sınıfları yarışlarının 30 Eylül 2020 tarihi itibariyle başlamasına karar verilmiştir.

Gerçekleşecek olan tüm sportif faaliyetlerde, Federasyonumuz tarafından önceki tarihlerde yayımlanan duyurularımızda yer alan ve aşağıda özetle paylaştığımız Covid-19 önlem kriter ve prosedürleri ile Sağlık Bakanlığımız tarafından yayımlanmış kurallar ve sosyal mesafe uygulamalarına hassasiyetle uyulması gerekmektedir.

1. Organizatör kurum/kuruluşlar yarış görevlilerinin ve sporcuların yarış alanına intikalinden başlayarak faaliyet sona erene kadar Covid-19 yönergelerine  uygun hareket etmelerinden sorumlu olacaklardır.

2. Yarış organizasyonlarında yarış toplantısı ve ödül törenleri gibi sporcu ve yarış görevlilerini bir araya toplayacak faaliyetler yapılmayacaktır. 

3. Protesto görüşmeleri protesto kurulunun görüşü doğrultusunda video konferans yolu ile veya izole bir alanda (tercihen açık alan) sosyal mesafe kurallarına uyularak yapılabilecek, yine protesto kurulunun görüşü doğrultusunda protesto formları dijital olarak veya fiziken yarış sekreterliğine verilebilecektir. 

4. Yarışlar sırasında Covid-19 yönergelerine uyulmadığının tespit edilmesi durumunda ilgili ilgililer hakkında idari işlemler başlatılacaktır.

5.  Genel çerçevede önlemlerin yetersiz kalındığına kanaat getirilmesi durumunda ilgili sınıf faaliyetleri tekrar askıya alınacaktır.

6.  Geçmiş yıllarda düzenlemiş oldukları yarışlara ait yarış evraklarında eksiklik bulunan organizatör kurum/kuruluşlara yarış izni verilmeyecektir.

Sağlıklı bir dönem dileği ile,

Türkiye Yelken Federasyonu


YUKARI