NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Erasmus Spor Projesi Uluslararası Gönüllüleri Çalışmaya Başladı

Federasyonumuzun Erasmus Spor programı kapsamında devam eden AHOD-Herkes Güverteye başlıklı Projesinin 29 Nisan- 3 Mayıs tarihleri arasında Bourgas, Bulgaristan’da gerçekleştirilen faaliyeti, Ulusötesi proje toplantısı ve Burgaz Gönüllü Work Shop çalışması olarak iki bölümden oluştu.

 

Gönüllülük sistemine dair eğitim planlamaları ve yaygınlaştırma stratejisi konularına odaklanan proje toplantısına Proje Yönetim Ekibinden Deniz Çicek yüz yüze katılım sağladı. Proje Yönetim ekibinden Pınar Coşkuner Genç ise online katılarak, 2024 Olimpiyatlarındaki gönüllülük çalışmalarından örnekler verdi.

 

AHOD proje gönüllülerimiz Bade Nur ve Ozan Türker’in katılım sağladığı Burgaz Gönüllü Work Shop’unun ilk 2 günü yelken organizasyonlarında gönüllülük, görevler ve süreçlerle ilgili seminer gerçekleştirildi. AHOD Projesi ikinci iş paketi kapsamında 7 ortak ülkeden gelen 2 şer gönüllü, Port Bourgas Yelken Kulübü ev sahipliğinde düzenlenen Bourgas Yelken Günleri Yarışlarında uygulama ve gözlemler yaptılar. Avrupa Birliği tarafından fonlanan AHOD- Herkes Güverteye Projesinin ulusal yaygınlaştırma faaliyetleri önümüzdeki günlerde tüm hızıyla devam edecek.  Faaliyete ev sahipliği yapan Port Bourgas Yelken Kulubu yöneticilerine, Yelken sporuyla daha yakından ilgilenmek isteyen ve yarış organizasyonlarına gönüllü olarak katılmak isteyen tüm yelken severleri Proje sayfamızı takip etmeye davet ediyoruz.


YUKARI