NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Başkan Akdurak “Tuzlu Sohbetler”e konuk oldu

Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak, Kılavuz Açık Deniz Yelken İhtisas Kulübü ile West İstanbul Marina’nın düzenlediği “Tuzlu Sohbetler”e konuk oldu.

West İstanbul Marina’da düzenlenen organizasyona katılmaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan Akdurak “Yelken sporunun gelişiminde marinalarımızın destekleri son derece önemli. Marina faaliyetlerini sadece bağlama yeri olmadığını düşünüyor, marinalarımızın her birinin önemli birer kültürel ve sosyal çekim merkezleri olduğu gerçeğini biliyoruz. Bu bakış açısıyla, sadece yat yarışlarımızın değil Türkiye Yelken Federasyonu çatısı altında gerçekleşen gençlik sınıflarına ait ulusal yelken yarışlarımızın da gerçekleşmelerinde marinalarımızın önemli desteklerini alıyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. Tüm yelken camiası tek vücut olarak ülkemiz yelkenciliğini en üst noktaya taşımak için emek harcıyoruz. Marinalarımızı da yanımızda görmek bizleri sevindiriyor” dedi.

Başkan Akdurak davetlerinden dolayı Kılavuz Açık Deniz Yelken İhtisas Kulübü ile West İstanbul Marina yöneticilerine teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.


YUKARI