NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Edirne / Trakya Üniversitesi Yelken ve Kürek Topluluğu’na Yelken Bilgilendirme toplantısı yapıldı

Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde kurulan Yelken ve Kürek Topluluğu’na yelken ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

18 Aralık 2019 Çarşamba günü Eczacılık Fakültesi Binası’ndaki Atatürk Konferans Salonu’ndaki toplantıya Türkiye Yelken Federasyonu Edirne İl Temsilcisi ve Keşan Belediyesi Medya İletişim Personeli Erdoğan Demir, Keşan Belediyesi Yelken ve Su Sporları Kulübü Başkanı ve Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Andaç Gedik, Keşan Belediyesi Yelken ve Su Sporları Kulübü 1.Kademe Antrenörü ve Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli Umut Geçdoğan ile yüze yakın öğrenci katıldı.

Demir, Gedik ve Geçdoğan toplantı öncesi Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Burak İşçimen ile görüştü. İşçimen, bu etkinlik davetlerine katılan Demir, Gedik ve Geçdoğan’a teşekkür etti.

Türkiye Yelken Federasyonu Edirne İl Temsilcisi Erdoğan Demir 2008 yılından bu yana bu görevi yürüttüğünü belirterek “Keşan Belediyesi Yelken ve Su Sporları Kulübü 2011 yılında kuruldu. Ben de bu kulübün kurucu üyesiyim. Edirne’de bu kulübümüzün dışında başka kulüplerin de faal hale gelmesi en büyük temennimiz. Burada Yelken ve Kürek Topluluğu’nu kuran öğrenci arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Umarım bu topluluk kulüp olarak hayata geçirilir ve yelken sporuna hizmet eder. Sizlere buradan Türkiye Yelken Federasyonu başkanımız Sayın Özlem Akdurak’ın selamlarını sunuyorum. Edirne’de yelken ve windsurf sporunun gelişmesi için gerekli çalışmalara önem vereceğiz. Hepinize bu toplantıya katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Demir’den sonra söz alan Keşan Belediyesi Yelken ve Su Sporları Kulübü Başkanı Andaç Gedik, kulübün kuruluş aşamasını dile getirerek “Keşan Belediyesi Yelken ve Su Sporları Kulübü olarak windsurf çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Trakya Kalkınma Ajansı’na sunduğumuz “Rüzgarın Çocukları” projesi ile kulübümüzün malzeme ihtiyacı konusundaki eksikliğini giderdik. Kurslarımızla her yaz bir çok gencimize windsurf yapma imkanı tanımaktayız. Yelken ve Kürek Topluluğumuz ile de ortak bir windsurf çalışması başlatacağız. Kendilerine eğitimleri konusunda destek vereceğiz” diye konuştu.

Keşan Belediyesi Yelken ve Su Sporları Kulübü Antrenörü Umut Geçdoğan ise Türkiye Yelken Federasyonu’nun tarihçesi, Keşan Belediyesi Yelken ve Su Sporları Kulübü çalışmaları, windsurf ve yelkenin eğitimi hakkında sözlü ve görsel sunum gerçekleştirdi.

Toplantının ardından Topluluk Başkanı Gamze Büyük tarafından Gedik, Demir ve Geçdoğan’a da katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti. Büyük, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nun Teşekkür Belgesi’ni de Demir ve Gedik’e sundu.

                                         


YUKARI