NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Türkiye eSailing Şampiyonası’nda heyecan başlıyor

Türkiye Yelken Federasyonu ve Dünya Yelken Federasyonu (World Sailing) iş birliği ile yapılacak Türkiye eSailing Şampiyonası'nda heyecan başlıyor.

Virtual Regatta Inshore aplikasyonu üzerinden Türk sporcuların her resmi yarışta aldığı puanlar toplanacak ve Türk sporcuların ülke sıralaması belirlenecek. 

Sıralama sonucunda ilk 10’a girecek Türk Sporcular Türkiye eSailing Şampiyonası Finalleri’ne direk katılmaya hak kazanacak. 

Rank puanlaması için puan toplanacak süre Haziran ayında başlamış olup Eylül ayı başında sona erecek. 

En yüksek Rank puanına sahip 10 sporcuya ek olarak Türkiye Yelken Federasyonu tarafından Ekim ayında bir seri kota yarışı planlanacak. 

Seride Rank puanları ile ilk 10 sporcu arasına girememiş ve Türkiye Şampiyonası’na kota almamış ilk 8 sporcu Türkiye eSailing Şampiyonası Finalleri’ne katılmaya hak kazanacak. 

Bunun yanı sıra Kadınlar Kupası Özel Yarışı yapılacak ve yarışlar sonucunda ilk 2 sırayı alan kadın sporcu Türkiye eSailing Şampiyonası Finalleri’ne katılmaya hak kazanacak.

Kota yarışı ile ilgili olarak tüm detayları bulunacağı ayrıntılı yarış ilanı kısa sürede yayımlanacak olup eleme grup yarışları ve final yarışları şeklinde seri yarışlar planlanacak.

Rank sıralaması ve kota yarışları sonucunda yukarıdaki kriterler doğrultusunda eSailing Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanmış 20 sporcunun katılımı ile yapılacak Final yarışlarının ardından 2021 eSailing Türkiye Şampiyonu belirlenecek.

Türkiye eSailing Şampiyonası sonucuna göre ilk 10 Sporcu arasına girenler ise eSailing Dünya Şampiyonası Playoffları’nda direk mücadele etme şansı yakalayacak.

Türkiye Yelken Federasyonu resmi internet sitesi altında oluşturulan eSailing alt sayfasından tüm haber ve ilanlar yayımlanacaktır. 

Alt sayfaya internet sitemiz ana menüsüden ve https://www.tyf.org.tr/home/esailing/ linkinden ulaşabilirsiniz.


YUKARI