NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

İzmir / Atatürk Kupası Yelken Yarışları Foça’da gerçekleştirildi

TYF İzmir İli Faaliyet Programı’nda yer alan Atatürk Kupası Yelken Yarışları 09-10 Kasım tarihlerinde Foça Yelken İhtisas Kulübü ev sahipliğinde Foça’da gerçekleştirildi.

Foça Yelken İhtisas Kulübü, Karşıyaka Spor Kulübü Yelken Şubesi, İzmir Türk Koleji Yelken Kulübü, A.R.M Urla Yelken Gençlik ve Spor Kulübü, Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi, Arkas Çeşme Yelken Gençlik ve Spor Kulübü ve Reha Midilli Phokaia Yelken Spor Kulübü’nden toplam 95 sporcu Optimist, Laser 4.7, Laser Radial ve 420 sınıflarında yarıştı.

Yarışların ilk gününde Organ ve Doku Bağışı Haftası nedeniyle organ bağışı farkındalığı ve Sıfır Atık Çevre etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Foça Kaymakamı Ali Çetin, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Foça İlçe sağlık Müdürü Dr. İlhan Gürbüz, TYF Sosyal Sorumluluk ve Organizasyon Komitesi Başkanı Serdar Özkaleli, TYF İzmir İl Temsilcisi Volkan Timurşah, kulüp yöneticiler, hakemler, antrenörler ile sporcular katıldı. Organ bağışı farkındalığının oluşması için konuşmaların gerçekleştirildiği etkinlikte Kaymakam Çetin, Belediye Başkanı Gürbüz, TYF Sosyal Sorumluluk ve Organizasyon Komitesi Başkanı Özkaleli, yelken hakemleri ve TYF görevlileri organ bağışında bulundu.

10 Kasım Pazar günü ise tüm sporcular, antrenörler ve yöneticiler Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk için Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen Anma Töreni’ne katıldılar. Anma Töreni’nin ardından düzenlenen yarışlar sonunda dereceye giren sporculara madalyaları Foça Yelken İhtisas Kulübü Tesisleri’nde düzenlenen ödül töreniyle verildi.


YUKARI