NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

2022 Akdeniz Oyunları’nda Milli Takımımızdan Büyük Başarı

Bu yıl Cezayir’in Oran kentinde düzenlenen 2022 Akdeniz Oyunları’ndan sevindiren haberler geldi.

24 Haziran –  4 Temmuz arasında gerçekleşen oyunların, yelken kategorisi bugün itibariyle tamamlanırken, Milli Takım sporcularımız büyük başarı gösterdi. Son güne kadar büyük çekişmenin yaşandığı yarışma da Ecem Güzel (Galatasaray Spor Kulübü Yelken Şubesi), ILCA 6 kategorisini 3 tamamlayarak bronz madalya kazandı. Yine aynı klasmanda Nazlı Çağla Dönertaş (Fenerbahçe Doğuş Yelken) ise yarışmayı 5. Sırada tamamladı. 

Laser Erkekler kategorisinde ise Berkay Abay (Fenerbahçe Doğuş Yelken) yarışmayı 9. sırada, Yiğit Yalçın Çıtak (Fenerbahçe Doğuş Yelken) ise klasmanı 14. Sırada sonlandırdı. 

IQ FOIL Erkekler klasmanında Onur Cavit Biriz (Fenerbahçe Doğuş Yelken) yarışmayı 6. sırada tamamlarken, Luis Göktepe (Çağla Kubat Rüzgar Sörfü Kulübü) ise 9. sırada yer aldı. IQ FOIL Kadınlar klasmanında Merve Vatan (İçdaş Spor Kulübü) 8. sırada, Dilara Uralp (Fenerbahçe Doğuş Yelken) ise yarışmayı 10. sırada bitirdi. 

Yarışma da takım lideri olarak yer alan Yönetim Kurulu Üyemiz Murat Şener, antrenörlerimiz Fizyoterapist Duygu Altıok, Antrenörler Mustafa Çakır, Kemal Muslubaş, Jaroslaw Miarczynski, Ferit Ercan ve tüm sporcularımızı gösterdikleri üstün başarılardan dolayı tebrik ederiz.


YUKARI