NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

2022 PWA Youth & Junior Slalom World Cup Çeşme’de Gerçekleşen Ödül Töreniyle Sona Erdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Yelken Federasyonu işbirliğiyle Çağla Kubat Rüzgar Sörfü Yelken Kulübü tarafından düzenlenen PWA Youth & Junior Slalom World Cup Çeşme’de gerçekleşen ödül töreni ile sona erdi. 

Düzenlenen organizasyona Türkiye başta olmak üzere Fransa, Arjantin, Hollanda, Almanya, İspanya, İtalya, Brezilya, Belçika, İngiltere, Macaristan, Mauritus ve Seyşeller’den birçok sporcu katılım sağladı.  

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, Çeşme Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, Türkiye Yelken Federasyonu İcra ve Teknik Kurulu Üyesi Tolga Yağlı, Çeşme Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nuri Büyükateş, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ertuğrul Tugay, PWA Başkanı Jimmy Diaz ile sponsor firma temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen ödül töreninde derece elde eden sporculara ödülleri takdim edildi.

PWA Youth & Junior Slalom World Cup yarışlarında üç kategoride de dereceye giren Elif Ercan (Çağla Kubat Rüzgar Sörfü Yelken Kulübü) Fin Slalom U21, Fin Slalom U17 ve Foil Slalom U21 kategorilerinde birinciliği elde etti. PWA Slalom Word Cup Fin Slalom U21 erkeklerde Fransız Armand Genevois, Fin Slalom U17 erkeklerde Mert Kaçan(Çağla Kubat Rüzgar Sörfü Yelken Kulübü), Fin Slalom U15 erkeklerde Kaan Erdoğan (Çağla Kubat Rüzgar Sörfü Yelken Kulübü), Fin Slalom U15 kızlarda Çağla Anadol (Çağla Kubat Rüzgar Sörfü Yelken Kulübü), Foil Slalom U21 erkeklerde Armand Genevois, Foil Slalom U17 erkeklerde İbrahim Ali Dönmez(Çağla Kubat Rüzgar Sörfü Yelken Kulübü), Foil Slalom U15 erkeklerde Burak Orhan(Çağla Kubat Rüzgar Sörfü Yelken Kulübü) birinciliği elde etti. Organizasyonun düzenlediği Sompo Kids Cup’da ise İrem Metin birinci oldu. Philips Özel Ödülü ise 8 yaşındaki en küçük sporcu olarak Selin Diaz’a verildi.

Türkiye Yelken Federasyonu olarak başarı elde eden sporcuları tebrik ediyoruz.


YUKARI