NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Karadeniz Sahil Güvenlik 40. Yıl Yelken Kupası Yarışları Nefes Kesti

Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Türkiye Yelken Federasyonu işbirliği ile düzenlenen ve Beşikdüzü Yelken ve Doğa Sporları Kulübü ev sahipliğinde gerçekleşen “Karadeniz Sahil Güvenlik 40. Yıl Yelken Kupası Yarışları” Trabzon’un derin sularında görsel bir şölen yaşattı.

Optimist Genel Klasmanı’nda Berk Yalın (Samsun Yelken ve Spor Kulübü) 1. olurken, yarışları Begüm Pelin Çil (Samsun Yelken ve Spor Kulübü) 2. sırada, Bilge Su Özakar (Samsun Yelken ve Spor Kulübü) ise klasmanı 3. olarak bitirdi.

Optimist Kız Kategorisi’nde ise Begüm Pelin Çil (Samsun Yelken ve Spor Kulübü) 1. sırada, Bilge Su Özakar (Samsun Yelken ve Spor Kulübü) 2. Sırada, Duru Ekmekçi (Sinop Karadeniz Yelken İhtisas Kulübü) ise 3. sırada yarışları tamamladı.

Optimist Junior Kategorisi’ndeki yarışlarda  Berk Yalın (Samsun Yelken ve Spor Kulübü) 1., Doruk Kanpalta 2., (Sinop Karadeniz Yelken İhtisas Kulübü) Murat Uras Kaymakkavak (Sinop Karadeniz Yelken İhtisas Kulübü) 3. oldu. 

ILCA 4 Kategorisi’ndeki yarışları Göktuğ Hasan Günaydın (Sinop Karadeniz Yelken İhtisas Kulübü) 1. sırada, Mehmet Eren Özdinç (Samsun Yelken ve Spor Kulübü) 2. sırada, Begüm Türkmen (Samsun Yelken ve Spor Kulübü) ise 3. sırada tamamladı. 

ILCA 6 Genel Kategorisi’nde ise Sertaç Alp Dilli (Beşikdüzü Yelken ve Doğa Sporları Kulübü) 1. olurken, yarışları İpek Aydın (Beşikdüzü Yelken ve Doğa Sporları Kulübü) 2. sırada, Mehmet Mısır (Akçaabat Yelken İhtisas Kulübü) ise 3. sırada tamamladı.  Aynı zamanda ILCA 6 Genç Klasmanı’nda yarışan İpek Aydın (Beşikdüzü Yelken ve Doğa Sporları Kulübü) bu kategoriyi 1. sırada tamamladı.

Yarışmanın son kategorisi ILCA 7 Genel’de yarışları Emre Fil (Akçaabat Yelken İhtisas Kulübü) 1. sırada, Muharrem Enes Töre (Trabzon Ferdi) 2. sırada bitirdi. 

70’den fazla sporcunun katılımı ile gerçekleşen yarışların ödül töreninde konuşan Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın 40 yıldır üstün hizmetler verdiğini belirtti. Katılımcılara teşekkür belgesi de veren Ustaoğlu, konuşmasının devamında; “Sahil Güvenlik Komutanlığımız ve Türkiye Yelken Federasyonu’nun birlikte yapmış oldukları yelken yarışları farkındalığın artması açısından oldukça güzel bir organizasyona sahne olmuştur. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tüm yarışmacıları tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Bu anlamlı yarışta yer alan tüm sporcularımızı kutluyoruz.

 


YUKARI