NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Türkiye Windsurf Slalom Ligi Şampiyonası 2. Ayak Etabı Göztepe Windsurf Kulübü’nde Tamamlandı!

4-7 Ağustos tarihlerinde İzmir, Göztepe Windsurf Kulübü’nde gerçekleşen TYF Türkiye Windsurf Slalom Ligi Şampiyonası 2. Ayak Etabı Urla, Torasan’da renkli görüntülere sahne oldu.

 

U-15 Junior Kız kategorisinin kazananı Çağla Anadol (Çağla Kubat Windsurf Yelken Kulübü) olurken, 2. sırada Damla Kurtdemir (Çağla Kubat Windsurf Yelken Kulübü), 3 sırada ise Zeynep Tecmen (Çağla Kubat Windsurf Yelken Kulübü) yer aldı.

 

U-15 Junior Erkek kategoriside Kaan Erdoğan (Çağla Kubat Windsurf Yelken Kulübü) yarışmayı ilk sırada bitirirken, Can Eskinazi (Çağla Kubat Windsurf Yelken Kulübü) 2. sırada, Sarp Paksoylu (Çağla Kubat Windsurf Yelken Kulübü) ise yarışmayı 3. sırada bitirdi.

 

U-17 Junior Kız kategorisininde Elif Ercan (Çağla Kubat Windsurf Yelken Kulübü) 1. sırayı elde ederken, Zeynep Hacudi (Göztepe Spor Kulübü Derneği) ise yarışmayı 2. sırada tamamladı.

 

U-17 Junior Erkek kategorisinde ise Ozan Özay (İzmir Ferdi) yarışmayı 1. sırada bitirirken, Tan Tandoğan (Çağla Kubat Windsurf Yelken Kulübü) 2. sırada, Mert Kaçan (Çağla Kubat Windsurf Yelken Kulübü) ise yarışmayı 3. sırada sonlandırdı.

 

U-21 Genç Erkek kategorisinde Demir McAlister Yazıcı (Çandarlı Yelken ve Su Sporları Kulübü Derneği) 1. olarak yarışmayı tamamlarken, Emre Ersoy (Göztepe Spor Kulübü Derneği) 2. sırada, Bora Joseph Yazıcı (Çandarlı Yelken ve Su Sporları Kulübü Derneği) ise 3. sırada yarışmayı tamamladı.

 

Kadınlar kategorisinde ise İdil Baboğlu (Yeni Foça Windsurf Yelken Spor Kulübü Derneği) 1. sırada yer alırken, Mihriban Ayşe Demirkut (Çağla Kubat Windsurf Yelken Kulübü) ise yarışmayı 2. sırada sonlandırdı.

 

Genç Master Erkek kategorisinde Tayfun Önür (Göztepe Spor Kulübü Derneği) 1. sırada, Metin Osmanoğlu (Göztepe Spor Kulübü Derneği) 2. sırada, Mehmet Demir (Çandarlı Yelken ve Su Sporları Kulübü Derneği) ise yarışmayı 3. sırada bitirdi.

 

Yarışmanın son kategorisi Erkekler de ise Emir Gürsoy (Göztepe Spor Kulübü Derneği) 1. sırada, Bekir Çimen (Myga Alaçatı Rüzgar Sörfü ve Uçurtma Sörfü) 2. sırada, Deniz İlseven (İzmir Ferdi) ise kategoriyi 3. sırada tamamladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


YUKARI