NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Başkan Akdurak İstanbul’da Bir Dizi Ziyarette Bulundu

Başkan Özlem Akdurak, Başkan Yardımcısı Hakan Yenigün, İcra ve Teknik Kurul Üyesi Melih Dilikoğlu, TYF Genel Koordinatörü Fulya Tüfenkçioğlu ve İstanbul Yelken İl Temsilcisi Ayça Ark’tan oluşan TYF Heyeti Fenerbahçe Spor Kulübü Doğuş Yelken Şubesi, Galatasaray Spor Kulübü Yelken Şubesi, Türk Balıkadamlar Spor Kulübü, Marmara Yelken Kulübü ve İstanbul Yelken Kulübü’nü ziyaret etti.

Fenerbahçe Spor Kulübü Doğuş Yelken Şubesi Menajeri Deniz Çınar ve Baş Antrenör Ateş Çınar ile görüşen heyetin ikinci ziyareti Galatasaray Spor Kulübü Yelken Şubesi Menajeri Ayça Ark’a oldu. 

Kulüplerin mevcut durumları, sportif faaliyetleri ve yelken sporunun gelişimi hakkında fikir alışverişinde bulunulan görüşmeler, Türk Balıkadamlar Spor Kulübü Başkanı Gündoğdu Saruhanoğlu, Marmara Yelken Kulübü Başkanı Sedat Soybay ve Kulüp Yönetimi ev sahipliğinde devam etti. 

Günün son ziyareti ise İstanbul Yelken Kulübü’ne idi. İstanbul Yelken Kulübü Başkanı Billur Arıkan ve Kulüp Yönetimi ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, kulüp sosyal tesisleri içerinde yer alan ve 2023 yılında açılan Türkiye’nin ilk Yelken Müzesi de gezildi. 

Başkan Akdurak, ziyarette bulunduğu Yelken Kulüpleri Başkanlarına, yönetim ve teknik kadrolarına yelken sporuna verdikleri destek nedeniyle teşekkürlerini iletti.

 Ev sahipliği yapan Kulüplerimize teşekkür ederiz.

 

 

 

 


YUKARI