NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Başkan Akdurak İstanbul’da Bir Dizi Ziyarette Bulundu

Başkan Özlem Akdurak, Başkan Yardımcısı Hakan Yenigün, İcra ve Teknik Kurul Üyeleri Melih Dilikoğlu, Tolga Yağlı, TYF Yönetim Kurulu Üyesi ve Yat Sınıf Komitesi Başkanı Oğuz Akif Sezer, TYF Genel Koordinatörü Fulya Tüfenkçioğlu ve İstanbul Yelken İl Temsilcisi Ayça Ark’tan oluşan TYF Heyeti, Tuzla Yelken ve Su Sporları Kulübü ile Pendik Deniz Yat ve Yelken Spor Kulübü’nü ziyaret etti.

Tuzla Yelken ve Su Sporları Kulübü Başkanı Sermet Fındık ve Kulüp Yönetimi ev sahipliğinde gerçekleşen ilk ziyarette Kulübün mevcut çalışmaları, sportif faaliyetleri ve yelken sporunun gelişimi hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Günün ikinci ziyareti Pendik Deniz Yat ve Yelken Spor Kulübü Başkanı Rumi Tanku Bulduk ve Kulüp Yönetimi ev sahipliğinde gerçekleşti. Ziyarette, Pendik ve Tuzla ilçeleri başta olmak üzere İstanbul’da yelken sporunun gelişimine yönelik projeler paylaşıldı.

Başkan Akdurak, ziyarette bulunduğu Yelken Kulüpleri Başkanlarına, yönetim ve teknik kadrolarına yelken sporuna verdikleri destek nedeniyle teşekkürlerini iletti.

 Ev sahipliği yapan Kulüplerimize teşekkür ederiz.

 

 

 

 


YUKARI