NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Başkan Akdurak, Efes Selçuk Belediye Başkanı Sengel’i ziyaret etti

Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak, Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’i makamında ziyaret etti.

Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak, yelken sporunun ülkemizdeki gelişimi konusunda Başkan Sengel’i bilgilendirirken başta gençler olmak üzere Selçuk halkının denizle buluşmasına destek olmak üzere Efes Selçuk Sahili’nde yelken yarışları organize etmeyi arzu ettiklerini, Türkiye’nin en uzun sahil şeridine sahip Efes Selçuk’un yelken sporunun adreslerinden biri olması yönünde yapılacak çalışmaları Federasyon olarak destekleyeceklerini iletti.

Başkan Akdurak, Türkiye Yelken Federasyonu İzmir İl Temsilciliği’nin 2. Kulüpler Değerlendirme Toplantısı’na ev sahipliğinden dolayı
Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’e teşekkür etti.

 Ziyaretin ardından her iki Başkan ekipleriyle birlikte Efes Selçuk Sahili’nde incelemelerde bulundular. İncelemelerde; sahilin ve rüzgarın özellikle uçurtma sörfü disiplininde uygun coğrafik özellikleri taşıdığı ve bu disiplinde bir yarışın bahar döneminde bu sahilde gerçekleştirilmesi hususunda fikir birliğine varıldı.



YUKARI