NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Başkan Özlem Akdurak “Cinsiyet Eşitliği Eylem Planı 2023-2025” Tanıtım Toplantısına Katıldı

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) "Cinsiyet Eşitliği Eylem Planı 2023-2025" Tanıtım Toplantısı kapsamıyla bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanlığı, Olimpik spor federasyonları, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İBB Spor İstanbul, spor kulüpleri, sporcular, sivil toplum kuruluşları ve akademisyenlerin katılımıyla gerçekleşti. 

Gerçekleşen toplantıya Federasyon Başkanımız Özlem Akdurak’da katılım gösterdi.

Toplantıda, kadınların spor alanında liderlik ve yöneticilik pozisyonlarında daha fazla yer almalarını teşvik etmek için stratejiler ve iyi uygulamalar ele alınırken, düzenlenen panel ve grup tartışmalarında, cinsiyet eşitliği konusunda atılacak adımlar ve bu alanda başarıya ulaşmış örnekler üzerinde değerlendirmelerde bulunuldu.

Panelde Başkan Akdurak, Federasyonumuzun yüzde 30 oranında kadın sporcu ve yüzde 35 oranında kadın hakeme sahip olduğunu ifade ederken, Yönetim Kurulunda uyguladıkları en az yüzde 20 kadın üye zorunluluğunu  Türkiye Yelken Federasyonu tüzüğüne taşımak istediklerini belirtti. Başkan Akdurak devam eden konuşmasında “Bütün spor branşlarında kadın yönetici ve başkan olmayı amaçlayan arkadaşlarımızın sayısının artmasını diliyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı.

 

 

 


YUKARI