NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Sporcu Gelişimi için Antrenör Yetkinliği Geliştirilmesi Proje Açılış Toplantısı Gerçekleştirildi

Bütüncül Sporcu Gelişimi için Antrenör Yetkinliği Geliştirilmesi Proje Açılış Toplantısı ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

GSB Spor Eğitim ve Araştırmaları Daire Başkanı Şükrü Yılmaz, GSB Spor Hizmetleri Genel Müdürü Ömer Altunsoy, Odtü Rektörü Prof. Dr. Mustafa Verşan Kök ve ODTÜ Sosyal Bilimler Enstitü Müdürü Prof. Dr. Sadettin Kirazcı’nın açılış konuşmalarıyla başlayan toplantıya Federasyonumuzu temsilen Optimist Milli Takım Antrenörümüz Gökhan Durkal katıldı.

Toplantıda; Prof. Dr. Sadettin Kirazcı eşliğinde, Prof. Dr. Hacı Ahmet Pekel, Modern Pentatlon Sporcusu İlke Özyüksel ve Tenis Eski Milli Takım Antrenörü Hilmi Onur Binay bütüncül sporcu gelişimi ile ilgili örnekler ve öneriler sunarak değerlendirmelerde bulundular. 

Öğleden sonra gerçekleşen Panelde ise; Moderatör Doç. Dr. Irmak Hürmeriç Altunsöz eşliğinde, Dr. Koray Kılıç Türkiye’de genç sporcuların bütüncül gelişim durumu ve etkili MGT örneklerini aktarırken, Eski Paralimpik Sporcusu GSB Spor Müşaviri Gizem Girişmen elit paralimpik sporcularının kariyer gelişim süreçlerindeki yaşadıkları zorluklar hakkında bilgiler aktardı.

Toplantının kapanış konuşmasını yapan Proje Yürütücüsü olan Prof. Dr. Mustafa Levent İnce, önümüzdeki günlerde çeşitli branşlardan davet edilen 500 sporcu ve 50 antrenör ile projenin devam edeceğini belirtti.

 


YUKARI