NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları ertelendi...

IOC - Uluslararası Olimpiyat Komitesi Başkanı Tomas Bach ve Japonya Başbakanı Abe Shinzo bu sabah saatlerinde bir konferans görüşme yaptılar ve bu görüşmede COVID-19 virüsü kaynaklı salgının Olimpiyatlar üzerindeki etkilerini tartıştılar. Bu konferans görüşmeye Tokyo 2020 Organizasyon Komitesi Başkanı Mori Yoshiro, Olimpiyat Bakanı Hashimoto Seiko, Tokyo Valisi Koike Yuriko, IOC Koordinasyon Sorumlusu John Coates, IOC Genel Direktörü Christophe De Keeper ve IOC Olimpiyat Oyunları Direktörü Christophe Dubi katılmıştır.

IOC Başkanı Bach ve Başbakan Abe, dünya çapındaki COVID-19 salgınının insanların yaşamlarına ve global bazda sporcuların oyunlar için hazırlıkları üzerindeki önemli etkilerini dile getirdiler.

Salgının eşi görülmemiş ve öngörülemez bir şekilde yayılması sonucu dünyanın geri kalanındaki durumun kötüleştiğini görüldüğü belirtilirken dün, Dünya Sağlık Örgütü (WHO) Genel Müdürü Tedros Adhanom Ghebreyesus tarafından COVID-19 salgınının "hızlandığı" belirtilmiş, şu anda dünya çapında ve hemen hemen her ülkede kaydedilen 375.000'den fazla vaka olduğu ve sayıların her geçen gün arttığına dikkat çekilmiştir.

Mevcut koşullar altında ve bugün Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından sağlanan bilgilere dayanarak, IOC Başkanı ve Japonya Başbakanı Tokyo'daki XXXII Olimpiyat Oyunlarının, sporcuların ve Olimpiyat Oyunlarına katılan herkesin ayrıca uluslararası topluluğun sağlığını korumak için 2020 yılının sonrasında, ancak 2021 yazından daha sonra olmamak üzere yeniden planlanması gerektiği sonucuna varmışlardır.

Toplantıya katılan liderler Tokyo'daki Olimpiyat Oyunlarının bu sıkıntılı zamanlarda dünyaya bir umut ışığı olabileceğini ve Olimpiyat ateşinin dünyanın şu anda bulduğu tünelin sonunda ışık olabileceği temennisinde bulunmuşlardır. Bu nedenle, bu süre zarfında Olimpiyat ateşinin Japonya'da kalması ayrıca oyunların Tokyo 2020 adını koruyacağı da kabul edilmiştir.

Önümüzdeki dönemde COVID-19 salgınının etkilerinin en kısa sürede  azalmasını ümit ediyoruz.

Türkiye Yelken Federasyonu olarak Gençlik ve Spor Bakanlığımızın liderliğinde yeni oluşacak koşullara göre tüm hazırlık planlarımızı güncelleyerek ,sporcularımızın en iyi  koşullarda madalya hedefimiz doğrultusunda çalışmalarına devam etmelerini sağlayacağız .

Bilgilerinize sunarız.

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU


YUKARI