NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

IQ Foil Junior Milli Takım Aday Kampı ve Techno 293 U13 Milli Takım Aday Kampı Tamamlandı

Federasyonumuzun 2024 Faaliyet Programı’nda yer alan IQ Foil Junior Milli Takım Aday Kampı ve Techno 293 U13 Milli Takım Aday Kampı 5-10 Nisan tarihleri arasında Güzelyalı, Çanakkale’de gerçekleştirildi.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Sn. Ömer Kalkan IQ Foil Junior Milli Takım Aday Kampı ve Techno 293 U13 Milli Takım Aday Kampı'ndaki sporcuları ve antrenörleri ziyaret etti. Genç yelkencilerle birebir görüşerek onlara başarılar diledi.

 

IQ Foil Junior Milli Takım Aday Kampı, Urla Deniz Kulübü Antrenörü Tuğrul Albayraksaran ve EMR Rüzgâr Sörfü ve Yelken Kulübü Antrenörü Anıl Kayalı gözetiminde gerçekleşti.

 

 

Tamamlanan IQ Foil kampına; Rüya Uğurlu (Urla Deniz Kulübü), Delfin Ada Canpolat (İÇDAŞ Spor Kulübü), Ece Melis Baş (Urla Deniz Kulübü), Parla Kabasakal (Emr Windurf ve Yelken Kulübü), Nisa Üstündağ (Urla Deniz Kulübü), Nil Bakan (EMR Windurf ve Yelken Kulübü), Devrim Karataş (Emr Windurf ve Yelken Kulübü), Kaya Özel (Emr Windurf ve Yelken Kulübü), Talha Nasuh Üner (Çağla Kubat Windsurf ve Yelken Kulübü), Demir Deniz Binaroğlu (Galatasaray Spor Kulübü Yelken Şubesi), Emir Mercanoğlu (Emr  Windurf ve Yelken Kulübü), Ron Danon (Emr Windsurf ve Yelken Kulübü), Toprak Kösele (Urla Deniz Kulübü), Aden Semih Akbay (PRO Sailing Academy Spor Kulübü), Ege Vuralgil (Emr Windurf ve Yelken Kulübü) ve Can Özkan (Emr Windurf ve Yelken Kulübü) katılım gösterdi.

 

 

Techno 293 U13 Milli Takım Aday Kampı ise Techno 293 Milli Takım Antrenörü Piotr Nowacki, Cunda Rüzgâr Sörfü Kulübü Antrenörü Buğra Kandiş ve İçdaş Spor Kulübü Antrenörü Özer Keskin gözetiminde gerçekleşti. 

 

 

Tamamlanan Tehcno 293 kampına; Sarp Şarlı (Urla Deniz Kulübü), Can Berat Gürbüz (Urla Deniz Kulübü), Tuna Tekin (Urla Deniz Kulübü), Alp Kaya Akdağ (Gökova Yelken Kulübü), Rüzgâr Efe Çokgenç (Urla Deniz Kulübü), Tolan Bozkurt (Galatasaray Spor Kulübü Yelken Şubesi), Poyraz Yetimler (Torasan Yelken ve Su Sporları Kulübü), Elis Ekşi (İçdaş Spor Kulübü), Zeynep Eflin Bacak (İçdaş Spor Kulübü), Mira Yapar (İçdaş Spor Kulübü), Doğa Çoker (EMR Windsurf ve Yelken Kulübü), Melis Bayram (Urla Deniz Kulübü), Berrak Su Ak (Galatasaray Spor Kulübü Yelken Şubesi), Nil Erdamar (Galatasaray Spor Kulübü Yelken Şubesi), Zeynep Mavioğlu (EMR Windsurf ve Yelken Kulübü) ve Arel Erim Yurdaer (Urla Deniz Kulübü) katıldı.

 

 

 

 

 

 

 


YUKARI