NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

World Sailing Dünya Gençler Şampiyonası’ndan Ülkemizi Gururlandıran Madalya Haberleri Geldi

67 ülkeden 431 genç yelkencinin katılımıyla Hollanda’nın Hague kentinde gerçekleşen World Sailing Dünya Gençler Şampiyonası’ndan sevindiren haberler geldi.

  

Genç Millilerimiz Merve Vatan IQ FOil Genç Kadınlar sınıfında Dünya İkincisi olurken,  Derin Atakan Formula Kite Kızlar sınıfında Dünya Üçüncüsü unvanını kazandı.

  

Dört farklı sınıfta toplam 10 Türk yelkencisinin mücadele ettiği Şampiyonada;

IQ Foil Genç Kadınlar sınıfında Merve Vatan (İÇDAŞ Spor Kulübü) Dünya İkincisi olarak kürsüye çıkma başarısı göstererek ülkemizi gururlandırdı. IQ Foil Genç Erkekler sınıfında Dora Derinler (EMR Windsurf ve Yelken Kulübü) ise Şampiyonayı 17. sırada tamamladı.

  

420 Genel Erkekler sınıfında Alp Namdar ve Cem Gözek (A.R.M Urla Gençlik ve Spor Kulübü) ekibi yarışmanın başından itibaren iyi bir performans göstererek Şampiyonayı Dünya 6. olarak, 420 Genel Kızlar Kategorisinde ise Nehir Güzeltuna ve Derin Açal (Fenerbahçe Spor Kulübü Doğuş Yelken) ekibi yarışmayı 13. sırada tamamladılar.

  

ILCA 6 Erkekler sınıfında Derin Baytur (Karşıyaka Spor Kulübü Yelken Şubesi) 15. sırada, ILCA 6 Kızlar sınıfında Okyanus Arıkan (A.R.M Urla Gençlik ve Spor Kulübü) ise 10. sırada yer aldılar.

  

Formula Kite Kızlar sınıfında Dünya Üçüncüsü olarak kürsüye çıkan diğer bir sporcumuz ise Derin Atakan (Urla Deniz Kulübü) oldu.  Formula Kite Erkekler Kategorisinde Derin Cem Baba (AKUT Spor Kulübü) ise Şampiyonayı 13. sırada tamamladı.

  

Yelken camiasına ve ülkemize bu gururu yaşatan tüm sporcularımızı, Sportif Direktörümüz Tayfun Erey ve Milli Takım Antrenörlerimiz Onur Derebaşı ve Ferit Ercan’ı, sporcularımızı yetiştiren antrenörlerini, destek olan kulüp ve ailelerini gönülden kutluyoruz.

 

  

 

 

 

 

 


YUKARI