NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM?

1 Yöntem Açıklaması
2 Yöntem Açıklaması
3 Yöntem Açıklaması

Eğer bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle hemen iletişim kurunuz. Teşekkürler.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Telefon 1: 0 000 000 00 00
Telefon 2: 0 000 000 00 00
Telefon 3: 0 000 000 00 00

TYF Yönetim Kurulu Toplantısı ve Yelken Kulüpleri Toplantısı Mersin’de Gerçekleştirildi

Başkan Özlem Akdurak, Başkan Yardımcısı Hakan Yenigün, İcra ve Teknik Kurul Üyeleri Melih Dilikoğlu, Tolga Yağlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Orhan Oflaz, Deniz Çiçek, Murat Sabah, Murat Şener, Mehmet Müftüoğlu, Serdar Özkaleli, Sinan Aktaş, Sinem Şenol, Umur İnanç’ın yer aldığı toplantının ilk oturumunda 2024 yılına dair sportif ve idari kararlar gündemi oluşturdu. 

Yelken Spor Kulüplerimize açık olan ikinci oturumda ise TYF Sportif Direktörü Tayfun Erey Olimpik ve Gençlik Sınıfları sportif faaliyetleri, Sağlık Kurulu Başkanı Dr. Ayşen Akın komite çalışmaları ve sağlık projeleri, hibe projelerinden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Çiçek mevcut Erasmus+ Spor Hibe Projeleri hakkında katılımcıları bilgilendirdi. 

Federasyonumuzun dijital dönüşüm çalışmaları, 2024 yılında da münhasırlık alınan Amatör Denizci Belgesi Uygulama Eğitimleri ve TYF Yelken Eğitim Sistemi hakkında bilgilendirmelerin ve fikir alışverişinin yapıldığı toplantıya Hatay Yelken İl Temsilcisi Hüseyin Kanbolat, Mersin Yelken İl Temsilcisi Akgün Atasagun, Yelken Spor Kulüpleri yönetim ekipleri katılım gösterdiler.

Geniş bir katılım ile gerçekleşen toplantı, birlikte yenilen akşam yemeği ile sona erdi. 

Toplantımıza katılan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


YUKARI